استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

دستور رئیسی برای اصلاح فرآیند تخصیص ارز کالا | تاکید بر تسریع تامین منابع برای واردات واکسن

  • کد خبر: ۷۷۱۸۸
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۲
دستور رئیسی برای اصلاح فرآیند تخصیص ارز کالا | تاکید بر تسریع تامین منابع برای واردات واکسن
در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت دو موضوع تامین نیاز ارزی کالاهای اساسی و نیز دارو، تجهیزات پزشکی و توزیع سریع کالاهای اساسی دپو شده در بنادر، در سطح کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور پیش از ظهر امروز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، پس از بحث و بررسی آخرین وضعیت تامین منابع ارزی واردات واکسن کرونا، دستور داد همه اقدامات و تمهیدات لازم برای تسریع در تامین منابع لازم برای واردات واکسن به میزان مورد نیاز با اولویت به کار گرفته شود.

در جلسه امروز همچنین دو موضوع تامین نیاز ارزی کالا‌های اساسی و نیز دارو، تجهیزات پزشکی و توزیع سریع کالا‌های اساسی دپو شده در بنادر، در سطح کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه گزارشی از وضعیت میزان ذخایر کالا‌های اساسی ارائه و با توجه به وضعیت بسیار مناسب کالا‌های موجود در بنادر، مقرر شد، تامین ارز این کالا‌ها پیگیری شده و جریان انتقال و توزیع کالا‌ها در سطح کشور بدون وقفه به گونه‌ای ادامه یابد که در آینده نزدیک شاهد بهبود وضعیت دسترسی به کالا‌ها در سراسر کشور باشیم.

در موضوع انتقال کالا از بنادر نیز آخرین وضعیت فرآیند ترخیص کالا‌ها و مجموعه اقدامات لازم برای سرعت بخشیدن به این امر مطرح و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی مربوطه با جدیت موضوع را پیگیری و به روند ترخیص و انتقال کالا از گمرکات سرعت ببخشند.

در این جلسه رئیس جمهور بر لزوم اصلاح فرآیند تخصیص ارز لازم برای واردات کالا و نیز راهکار‌های تسریع در ترخیص و انتقال کالا به داخل کشور تاکید کرد.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->